Casa ororilor: O femeie diabolică şi-a ţinut sora cu nevoi speciale închisă într-o cuşcă, alături de şerpi şi insecte, în SUA

1 lună in urmă 63

O femeie a fost trimisă în închisoare după ce și-a ținut sora cu nevoi speciale închisă într-o cușcă în interiorul casei. Privată de libertate, aceasta a fost nevioită să trăiască în condiţii insalubre, alături de şerpi şi alte insecte.

O femeie diabolică şi-a ţinut sora cu nevoi speciale închisă într-o cuşcă improvizată

O femeie diabolică şi-a ţinut sora cu nevoi speciale închisă într-o cuşcă improvizată

Pennsylvania Office of Attonery General / Daily Star

Leona Biser, în vârstă de 52 de ani, a pus la cale un plan diabolic şi a construit o cuşcă pentru a o prinde şi ţine captivă pe sora ei mai mare, Loretta Lancaster, în vârstă de 54 de ani, relatează MailOnline. Membrii familiei spun că Lancaster are capacitatea psihică a unui sugar şi nu ar fi fost capabilă să se apere.

Cușca din lemn conținea o saltea murdară, iar casa era o adevărată ''casă a ororilor'', plină de fecale, șerpi și insecte, au spus procurorii. Procurorul general din Pennsylvania, Josh Shapiro, a dezvăluit că nici casa nu avea baie sau apă curentă: ''Ceea ce Leona Biser i-a făcut surorii ei este de neiertat, dar pledoaria de astăzi este un pas către justiție. Oricine va fi neglijat sau abuzat de o altă ființă umană în Pennsylvania va fi acuzat și urmărit penal pentru aceste crime''.

Femeia susţine că şi-a ţinut sora captivă pentru că voia să o ştie în siguranţă

Lancaster a fost salvată din respectiva casă încă de anul trecut și primește cursuri de logopedie, având sprijin de la profesioniștii din domeniul medical. Serviciile de protecție a adulților au fost îngrozite de descoperirile pe care le-au făcut atunci când au văzut prima dată condiţiile în 2019. Au sunat la poliție, iar oamenii legii au găsit-o pe Loretta ghemuită în cușca din lemn, împreună cu nepotul ei, conform Daily Star.

Inocentă şi lipsită de apărare, femeia a trebuit să mai petreacă încă trei luni acolo înainte de a fi luată, biroul Procurorului General fiind implicat imediat după aceea. Loretta nu poate folosi singură baia și are nevoie de îngrijire și atenție constantă. Mama celor două a murit în 2018, ceea ce a agravat situația dintre surori. Când poliția a întrebat-o pe Leona Biser despre condițiile de viață ale surorii sale, ea le-a spus că o ținea în interiorul cuștii ''din cauza căderilor constante ale acesteia și că acest lucru o împiedica să fie rănită'', potrivit unei plângeri a poliției.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă