Casa lui Ansu Fati, jefuită în timp ce urmărea derby-ul catalan pe Camp Nou! Familia sa se afla înăuntru

6 zile in urmă 9

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Chiar în timpul meciului de pe Camp Nou, casa tânărului fotbalist, în prezent accidentat, era jefuită de hoți, conform informațiilor prezentate de publicația spaniolă Marca

Casa lui Ansu Fati, jefuită în timp ce urmărea derby-ul catalan pe Camp Nou! Familia sa se afla înăuntru

Potrivit sursei, infractorii au profitat de absența atacantului și au pătruns prin efracție în locuința sa din Sant Cugat del Valles. Aceștia au urcat la primul etaj, de unde au furat bani, bijuterii și ceasuri.

De notat este faptul că, în timpul jafului, familia lui Ansu Fati era în casă și privea meciul la televizor. Rudele fotbalistului au fost alertate de vecini că cineva le-a intrat în casă, însă au fost sfătuite să nu meargă la etaj pentru a-i confrunta. 

Autoritățile au ajuns în scurt timp la locuința lui Fati, însă hoții deja dispăruseră fără urmă. Noul decar de pe Camp Nou a făcut o plângere în acest sens și așteaptă să își recupereze bunurile.

Ansu Fati s-a accidentat la meciul cu Celta Vigo și stă din nou pe bară

Ansu Fati a marcat un gol superb în meciul cu Celta Vigo după doar cinci minute de joc, la o fază în care și-a ridiculizat un adversar iar apoi a trimis mingea în plasa laterală. 

Totuși, ziua spaniolului a fost ruinată spre finalul primei reprize. În minutul 44, tânărul fotbalist s-a prăbușit din senin pe teren, acuzând dureri la coapsa piciorului stâng după un sprint. 

Staff-ul Barcelonei nu a vrut să riște absolut deloc, iar Fati a fost înlocuit imediat cu Alejandro Balde, după ce inițial a primit îngrijiri medicale pe gazon. 

Fati abia revenise pe teren în acest sezon, după o accidentare care l-a ținut în afara jocului aproximativ 11 luni. De atunci, atacantul a mai suferit o accidentare ușoară, în El Clasico, însă a reușit să revină după doar o săptămână de pauză.

Etichete: barcelona , ansu fati

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă