Casa din România care a fost decorată cu 3.000 de leduri pentru Crăciun. Oamenii se adună aici să vadă imaginile VIDEO

4 săptămâni in urmă 33

Un român din Alba Iulia a decis ca aceste sărbători să fie, la propriu, pline de lumină. El și-a împodobit casa cu nu mai puțin de 3.000 de leduri, iar rezultatul este spectaculos. Pasionat de instalațiile luminoase și decorul de sărbători, omul și-a transformat locuința cu 3.000 de leduri programate de calculator, reușind să creeze o atmosferă de sărbătoare inedită.

Casa din Alba Iulia care a devenit punct de atracție turistică de sărbători

În plus, locuința lui este iluminată în ritmul melodiilor pe care le pune pe computer. Proprietarul și-a început proiectul inedit încă din vară.

”Am început să lucrez la acest proiect din august. Am conceput şi realizat suporturile, am montat ledurile, s-au adunat 100 de ore de muncă. Am avut şi anul trecut un model similar, dar în acest sezon l-am îmbunătăţit”, spune bărbatul din Alba Iulia.

El este pasionat de instalațiile de lumini inspirate după modelul american. Așa că s-a pus pe treabă și a creat propriul design de beculețele de la zero, obținând cel mai original decor.

Bărbatul a atras multe priviri curioase și admirative din partea vecinilor, dar și a oamenilor care au aflat despre proiectul lui și au venit să îi vadă locuința care este luminată în sincron cu ritmurile muzicii.

Bărbatul a muncit aproape 100 de ore și a folosit aproape 3.000 de leduri digitale, folosind o tehnologie care îi permite să le programeze cu ajutorul computerului.

Ce l-a inspirat

Toate modelele au fost confecționate chiar de el, din pasiune pentru instalațiile de lumini inspirate de la americani.

De fapt, cultura luminițelor de Crăciun în America este atât de populară, încât există mai multe filme care au ca subiect rivalitatea dintre vecini în ceea ce privește decorul de sărbători.

În Statele Unite există o adevărată competiție între cei care își împodobesc casa cu cât mai multe luminițe și un decor cât mai original.

Oamenii vin acum să vadă casa bărbatului din Alba Iulia și să se fotografieze cu ea.

The post Casa din România care a fost decorată cu 3.000 de leduri pentru Crăciun. Oamenii se adună aici să vadă imaginile VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă