Cârţu nu se mai uită la jocurile dintre FCSB şi Botoşani. "Am mai văzut meciul ăsta"

4 zile in urmă 16

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

A fost al 23-lea meci direct şi ca de obicei victoria a revenit bucureştenilor. Moldovenii au câştigat o singură dată, în iulie 2019, 2-0 în Capitală, iar 5 întâlniri s-au încheiat la egalitate, lucru care trezeşte multora suspiciuni.

Inclusiv Ţigănaşu (31 de ani) a declarat la finalul partidei că regretă că Botoşaniul a pierdut şi pentru că "dăm apă la moară oamenilor din presă și celor din afara stadionului, care spun că ne dăm la o parte. Noi încercăm să jucăm, am demonstrat că nu ne dăm la o parte. FCSB nu cred că a avut vreo ocazie în prima repriză".

Sorin Cârţu nu se mai uită prea atent la meciurile dintre FCSB şi Botoşani deoarece ştie că de obicei câştigă echipa lui Becali

Întrebat dacă s-a uitat la derby-ul etapei, FCSB cu Botoşani, Sorin Cârţu (66 de ani), preşedintele oltenilor, a fost sarcastic. "M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa... Şi nu trebuie să interpretaţi, bine, puteţi intrepreta cum vreţi, dar spun că nu mă uit la partidele astea. Botoşani-FCSB, FCSB-Botoşani. Şi nu o spun cu răutate", a declarat Cârţu la ProX.

După pauză, FCSB a jucat mult mai bine, a supus adversarul unei presiuni mai mari şi finalul le-a aprţinut gazdelor. A egalat Valentin Gheorghe (min. 77) cu un gol spectaculos, apoi a înscris Ianis Stoica (min. 86) care a şi ratat o ocazie imensă, iar Florin Tănase a dat gol la capătul unei acţiuni personale.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

"Este o supărare mare pot să zic, am controlat jocul în prima repriză. Ne-am retras cam mult pe final, în ultimele 25 de minute. Așa ne-a dus jocul, să ne retragem. Ei au prins încredere după ce ne-au egalat. Am avut ceva ocazii, e foarte greu să emiți pretenții când ai două-trei șanse mari contra FCSB-ului și nu marchezi", a mai declarat Ţigănaşu la flash-interviu.

Rezumat video FCSB-FC Botoşani 3-1

Etichete: sorin cartu , video fcsb-botosani , alexandru iganasu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă