Cartonaș cu autograful Serenei Williams, din urmă cu peste două decenii, vândut pe o sumă record!

1 lună in urmă 14

Un autograf cu Serena Williams la sezonul său de debut, scris pe o bucată de hîrtie, a devenit cel mai scump cartonaş sportiv feminin.

A fost achiziţionat pentru 44.280 de dolari, în weekend, la o licitaţie organizată de casa Goldin Auctions.

Precedentul record era de 34.440 de dolari pentru un cartonaş cu Mia Hamm, fostă componentă a naţionalei de fotbal feminin a Statelor Unite, în primul său sezon, vândut în iunie.

Cartonaș cu autograful Serenei Williams din urmă cu peste două decenii, vândut pe o sumă record!

ESPN relatează că platforma Alt a achiziţionat cartonaşul cu Serena Williams, în numele unui client privat.

Serena Williams (40 ani), care nu a renunţat la egalarea recordului de 24 de titluri de Mare Şlem, deţinut de Margaret Court, nu a mai concurat din august, când a fost nevoită să abandoneze în primul tur la Wimbledon.

An autographed Serena Williams rookie card printed in 2003 has become the most expensive women’s sports card after fetching $44,280 at auction last weekend, New Jersey-based Goldin Auctions said. https://t.co/zrE4cGHrrs

— Times LIVE (@TimesLIVE) October 26, 2021


Serena Williams colaborează în prezent cu Amazon Studios în vederea realizării unui serial documentar dedicat carierei şi vieţii sale, informează presa din Statele Unite.

Acesta este un prim proiect prevăzut în contractul semnat de campioana americană cu Amazon Studios.

Serena Wiliams, în vârstă de 39 ani, „va colabora cu Amazon Studios pentru a dezvolta proiecte documentare şi de ficţiune, care vor fi difuzate exclusiv pe Prime Video, începând cu un serial documentar, fără titlu până în prezent, care o va urma în viaţa sa profesională şi personală”, se precizează într-un comunicat difuzat de filiala de producţie video a gigantului comerţului electronic.

Signed Serena rookie card sold for record price at auction: An autographed Serena Williams rookie card printed in 2003 has become the most expensive women’s sports card after fetching $44,280 at auction last weekend, New Jersey-based Goldin Auctions said. https://t.co/f7aeKXE2BY

— SA Breaking News (@SABreakingNews) October 26, 2021

The post Cartonaș cu autograful Serenei Williams, din urmă cu peste două decenii, vândut pe o sumă record! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă