Carmen Minune a avut covid. Cum a afectat-o boala GALERIE FOTO

1 lună in urmă 23

Carmen Minune, pe numele real Carmen Simionescu, alias Karmen, a dezvăluit că a a avut covid, după ce s-a infectat chiar înainte de sărbători. Fiica lui Adi Minune le-a mărturisit fanilor că a stat în carantină două săptămâni, chiar înainte de Revelion și de vacanța în Dubai. Artista spune că a avut o formă extrem de ușoară și nu s-a simțit deloc bolnavă.

Carmen Minune a avut covid

„Înainte de vacanța de Revelion, de vacanța din Dubai, am fost în carantină două săptămâni, pentru că… COVID. Aleg să fac chestia asta și să spun public că am avut COVID-19 pentru că în jurul meu văd foarte mulți oameni panicați și speriați de moarte. Partea bună a lucrurilor este că nu am avut absolut niciun simptom și nu m-am simțit sub nicio formă bolnavă. Am simțit nevoia să împărtășesc cu voi chestia asta pentru că e partea bună a lucrurilor. De ce să nu vă spun, când vă pot da o speranță sau un motiv să fim puțin mai relaxați”, a scris Carmen Minune pe contul ei de Instagram.

Adi Minune, la masa lui Ion Ţiriac. Imaginea cu cei doi a devenit virală pe reţelele de socializare

Vedeta a plecat în Dubai imediat după ce s-a vindecat de COVID, unde a petrecut clipe magice alături de iubitul său. De acolo a încins internetul cu fotografiile din vacanță.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă