Carmen Grebenișan se mărită cu Alex Militaru. Ce reguli trebuie să respecte invitații la nuntă

2 luni in urmă 18

După aproximativ doi ani de relație, Carmen Grebenișan a anunțat pe Instagram că se căsătorește. Vedeta și Alex Militaru au stabilit și primele detalii despre eveniment, au fixat data nunții.

Aceasta va avea loc chiar luna aceasta, pe 28 august. „Mai durează puțin până invitațiile sunt gata, dar să nu cumva să lipsiți pe 28 de la cununie. Cei care vă simțiți prietenii noștri apropiați să nu vă faceți planuri pe 28”, a declarat vedeta pe Instagram.

Carmen Grebenișan le-a transmis invitaților, prietenilor apropiați care vor participa, că trebuie să respecte mai multe reguli, printre cele mai importante fiind una ce ține de partea vestimentară. Aceștia sunt nevoiți să poarte verde la eveniment.

„Dress code-ul este kaki. Orice merge pe partea aceasta de verde, evident, cu accente negre, aurii și argintii”, a mai spus vloggerița.

Iubitul lui Carmen Grebenișan, Alex Militaru, nu e persoană publică, acesta lucrează în domeniul medical.

carmen grebenisan se marita 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În august 2020, Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie, după doar un an de relație. Aceasta a primit inelul de la iubit sub clar de Lună, iar șampania și florile nu au lipsit din decor.

La vremea respectivă, vedeta a împărtășit vestea cu fanii ei. „Total neașteptat. Am spus DA”, a scris ea în dreptul imaginilor de pe contul de socializare.

Carmen Grebenișan se mărită cu Alex Militaru. Ce reguli trebuie să respecte invitații la nuntă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă