Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor la Revelionul 2022, la Pro TV. „Mulți artiști, multă voie bună, bucurie și distracție”

3 săptămâni in urmă 6

După o pauză de câțiva ani, PRO TV pregătește pentru ultima zi din an o petrecere pentru toți cei de acasă. Raluka și Pavel Bartoș vor fi gazdele emisiunii speciale, PROTEVELION, și le vor aduce celor de acasă momente pregătite de unele dintre cele mai iubite vedete din România.

Printre cei care-și vor petrece ultima zi din 2021 alături de PRO TV se află și cunoscuta interpretă, Carmen Chindriș. Cea care a lansat hit-uri precum: „Două perechi de ochelari de soare” sau „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, vine alături de colegii din Taraf pentru a face show. „Ne-am simțit foarte fain la filmările pentru PROTEVELION! A fost sărbătoare cu adevărat. Am simțit energia și emoția trecerii în noul an!”, declară Carmen încântată de atmosfera pe care a găsit-o în zilele în care vedetele s-au întâlnit pentru a petrece și filma.

De ce nu ar trebui să rateze telespectatorii momentele pregătite de ea și numai, a declarat artista pentru Libertatea: „Merită să vă uitați la PROTEVELION pentru că veți avea parte de momente speciale, unice pe care le puteți urmări doar aici. Mulți artiști, multă voie bună, bucurie și distracție pe cinste. Ne vedem curând!” .

carmen-chindris-revelion-2022-la-pro-tv-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Carmen Chindriș, Marius Manole & Medeea Marinescu, Carmen Tănase, Zdob & Zdub, Cosmin Seleși, Horațiu Mălăele, Ruby, Lora și multe dintre vedetele PRO TV, precum Andra, Marius Moga, Smiley, Andi Moisescu, Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu pot fi văzute și ascultate în ipostaze neașteptate doar la PROTEVELION.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă