Carlo Ancelotti are semne de întrebare înainte de El Clasico. “Va fi un duel echilibrat”

1 săptămână in urmă 10

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Barcelona - Real Madrid, LIVE VIDEO pe Digi Sport, 12 ianuarie, în Supercupa Spaniei

Înainte de ‘El Clasico’, antrenorul “galacticilor”, Carlo Ancelotti, a declarat că se așteaptă la un meci greu, deși FC Barcelona a avut un sezon modest în La Liga.

Tehnicianul italian anticipează că echipa catalană va progresa sub conducerea lui Xavi Hernandez.

Ancelotti are semne de întrebare în privința primului ‘11’, având în vedere că au revenit câțiva jucători importanți. Gareth Bale este singura absență din lotul echipei Real Madrid.

"Pregătim această confruntare cu entuziasm și cu atitudinea potrivită. Încercăm să câștigăm Super Cupa, care este primul trofeu al sezonului. Este un meci în care se poate întâmpla orice. Trebuie să fim la capacitate maximă, pentru că suntem conștienți că înfruntăm un adversar puternic.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Barcelona a avut probleme mai mari decât noi în acest sezon, dar clasamentul din La Liga nu contează în acest moment, ambele echipe luptă pentru trofeu. Mă aștept la un meci echilibrat, precum cel de pe Camp Nou, din prima jumătate a sezonului. Nu există o favorită, acest meci va fi ca o finală.

Am anumite semne de întrebare în privința echipei de start. Carvajal a revenit după accidentare și este bine, dar trebuie să-l evaluăm. Am la dispoziție niște jucători mai proaspeți, precum Rodrygo și Asensio. Cred că ne vor ajuta foarte mult. Echipa arată bine în acest moment, am văzut multă dorință din partea jucătorilor înaintea unui meci important.

Aș fi îngrijorat dacă jucătorii cred că suntem favoriți. Dar nu cred că este așa. Ei știu că trebuie să dăm totul pentru a câștiga. Îmi place echipa Barcelonei, are identitate. Cred că vor deveni mai buni. Nu am urmărit multe meciuri ale Barcelonei, dar cred că echipa are calitate sub conducerea lui Xavi. Au jucători tineri de mare viitor, dar și veterani precum Busquets, Pique sau Alba contribuie foarte mult", a spus Carlo Ancelotti, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: real madrid , barcelona , semifinale , carlo ancelotti , xavi , supercupa spaniei , el clasico , ancelotti

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă