Carlo Ancelotti a vorbit sincer despre viitorul său la Everton

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Ancelotti a venit la Everton în decembrie 2019, înlocuindu-l pe Marco Silva. Italianul, în vârstă acum de 61 de ani, este sub contract până în iunie 2024. Noul stadion al clubului, cu o capacitate de 52.888 de locuri, urmează să fie gata la timp pentru sezonul 2024-2025, după ce planurile sale au fost aprobate în această săptămână de consiliul oraşului Liverpool.

Ancelotti vrea să rămână "cât mai mult posibil" la Everton

"Aş vrea să stau cât mai mult posibil. Aş vrea să fiu acolo la inaugurarea noului stadion. Pentru mine ar fi o frumoasă realizare, desigur. Cred că a duce la bun sfârşit contractul în 2024 înseamnă să faci o treabă bună, iar când faci o treabă bună contractul nu se va încheia în 2024, va continua", a afirmat Ancelotti.

Câştigător al campionatului şi Cupei Angliei cu Chelsea, dar mai ales al Ligii Campionilor cu AC Milan (de două ori) şi Real Madrid, italianul a dus-o pe Everton la cinci puncte de locurile de Liga Campionilor, echipa fiind acum pe poziţia a 7-a.

După victoria de sâmbătă în derby-ul cu Liverpool (2-0), primul lor succes pe Anfield din 1999, "caramelele" sunt pe locul 7, la egalitate de puncte cu marea lor rivală, deţinătoarea titlului în Premier League.

Agerpres

Etichete: carlo ancelotti , everton , carlo ancelotti everton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă