Cariera lui Florinel Coman, afectată de viața personală: „Partenerul trebuie să înțeleagă că trebuie să faci sacrificii”

2 luni in urmă 46

CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”. În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Florinel Coman încearcă să uite de scandalul în care a fost implicat, în momentul în care a fost prins de polițiști depășind viteza legală și fără un permis de conducere valid, iar fotbalistul se află în vacanță pe Valea Prahovei alături de iubita lui, Ioana Timofeciuc.

Ioan Ovidiu Sabău: „Partenerul trebuie să înțeleagă că trebuie să faci sacrificii”

„A greşit, trebuie ajutat, trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mai responsabil şi el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte uşor să fie influenţat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înţelepţi, foarte buni.

Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea Fotbal Look.

Florinel Coman, vacanță la munte

Florinel Coman „a dat o fugă” la Bușteni, alături de partenera lui. Cei doi au vizitat Mănăstirea Caraiman și au profitat de zăpada de la munte. Ioana a postat imagini din vacanță pe Instagram.

VIDEO. Andrei Prepeliță despre inconștiența lui Florinel Coman

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Continuă scandalul din Cupa României! Sugerează că a arbitrat la comanda patronului: „Priviți imaginile. E ca și cum arbitrul ar fi avut o altă Sarcină”Mărțișor exploziv pentru Dinamo » Luna martie poate fi decisivă pentru „câinii roșii”

Mărturie șoc despre crimele de la Oneşti! Ce plan ar fi avut soţia ucigașului

Libertatea

Playtech: Oana Zăvoranu, în doliu. Drama cu care buneta trăiește în suflet s-a aflat acum. Primele ei declarații dureroase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă