Care sunt propunerile de ministru interimar pe care Florin Cîţu i le-a trimis lui Klaus Iohannis

1 lună in urmă 8

De Cornel Preda.
Publicat: 08.09.2021, 12:15.
Actualizat: 08.09.2021, 12:15

Premierul Florin Cîţu a trimis miercuri demisiile miniştrilor USR PLUS şi propunerile de interimari la Palatul Cotroceni. Conform listei trimise preşedintelui Klaus Iohannis, Florin Cîţu va asigura interimatul la Ministerul Fondurilor Europene.

Care sunt propunerile de ministru interimar pe care Florin Cîţu i le-a trimis lui Klaus Iohannis

Hepta/Mediafax

Premierul Florin Cîțu a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, următoarele propuneri de ministru interimar:

  • Florin Cîțu- Ministerul Fondurilor Europene
  • Dan Vîlceanu- Ministerul Transporturilor
  • Cseke Attila- Ministerul Sănătății
  • Tanczos Barna- Ministerul Cercetării
  • Virgil Popescu- Ministerul Economiei

Demisiile şi interimatele devin efective după ce preşedintele Klaus Iohannis semnează decretele în acest sens, care apoi sunt publicate în Monitorul Oficial.

De ce a trimis Florin Cîţu demisiile miniştrilor

Premierul Florin Cîţu a anunţat la finalul Biroul Politic Naţional al PNL că a trimis demisiile miniştrilor USR PLUS la Cotroceni pentru a-i scoate din ridicol.

Am trimis acele decizii astăzi la președinte pentru că am vrut să-i scot eu din ridicol pe colegii de la USR, să nu aibă moțiune depusă împotriva propriilor oameni. Nu se poate ca un palamentar să depună moțiune împotriva sa.

Dragnea a făcut acest lucru, i-am scos eu din ridicol, am acceptat demisiile și astăzi vor să depună o moțiune, care este împotriva propriului guvern, dar cel puțin ei nu mai sunt în Guvern”, a declarat Florin Cîțu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă