Care sunt, de fapt, cele mai puternice două amulete de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu și Dumitrescu le dețin

1 săptămână in urmă 25

Sezonul 9 al emisiunii ‚Chefi la cuțite’ este plin de surprize! Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu dețin cele mai puternice amulete din competiția ‘Chefi la Cuțite’. Îndrăgiții jurați au dat tot ce este mai bun pentru a câștiga premiile oferite de Gina Pistol. După ce au trecut prin emoții uriașe, ei pot culege roadele și se pot bucura de avantaje ce pot schimba competiția.

Care sunt cele mai puternice amulete de la Chefi la Cuțite. Ce avantaj au Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu dețin cele mai puternice amulete din competiția ‘Chefi la Cuțite’. Nu mai puțin de 27 de amulete i-au pus în dificultate pe jurați în etapa preselecțiilor cu degustări pe nevăzute. Chefii încearcă în fiecare sezon să câștige cât mai multe amulete oferite de Gina Pistol pentru a schimba soarta unui concurent sau a se folosi de acestea în timpul unei probe extrem de dificile.

Față de sezonul trecut, unde Cătălin Scărlătescu a câștigat cele mai multe amulete, de data aceasta roata s-a întors în favoarea juratului Florin Dumitrescu. În show-ul culinar ce ține publicul cu sufletul la gură, totul este posibil, mai ales că de data aceasta cei doi chefi au parte de două amulete foarte puternice. Jurații dețin aceeași amuletă, adică pot să aducă în echipa lor un concurent eliminat din celelalte echipe, ceea ce le oferă un avantaj imens.

Sezonul 9, plin de surprize. Ce li s-a pregătit telespectatorilor

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu dețin cele mai puternice două amulete din competiția ‘Chefi la Cuțite’. Aceștia pot schimba total parcursul unui concurent eliminat din altă echipă, oferindu-i amuleta ce îl va salva și îi va oferi șansa de a merge mai departe în competiția ce ține telespectatorii cu sufletul la gură. Iubitul show de televiziune prezintă oameni cu povești de viață incredibile, toți dorindu-și să ajungă la premiul cel mare.

De asemenea, încă de la început, telespectatorii iubitului show de televiziune au avut parte de multe surprize. Toată lumea s-a bucurat atunci când s-a aflat că Speak va fi co-prezentator, alături de Gina Pistol. Ținând cont că filmările au început înainte ca frumoasa prezentatoare să aducă pe lume o fetiță, cântărețul a muncit cot la cot alături de ea pentru a se asigura că noul sezon se va ridica la înălțimea așteptărilor tuturor.

”Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult.  Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat Speak.

The post Care sunt, de fapt, cele mai puternice două amulete de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu și Dumitrescu le dețin appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă