Care sunt cele două nume mari pe care FC Barcelona vrea să le transfere pentru a suplini absența superstarului Kun Aguero!

4 săptămâni in urmă 35

Conducerea Barcelonei vrea să aducă în iarnă cel puțin un atacant de clasă din cauza problemelor de sănătate ale lui Sergio Aguero, a cărui durată de recuperare nu este încă una clară.

Gruparea catalană traversează o perioadă de criză din cauza startului slab de sezon care a dus la demiterea olandezului Ronald Koeman.

Dani Olmo este fotbalistul preferat de directorul sportiv Mateu Alemany pentru un transfer la FC Barcelona

Kun Aguero are o aritmie și va urma un tratament pentru trei luni de zile, dar perioada exactă de absență de pe gazon este una necunoscută. Acest lucru îi obligă pe șefii Barcelonei să aducă un atacant de clasă, care să suplinească absența superstarului argentinian.

Primul nume menționat de presa iberică este cel al lui Dani Olmo, starul revelației din Bundesliga și Champions League, RB Leipzig.

Varianta Olmo s-a aflat pe masa șefilor blaugrana și în vară, după ce plecările incredibile ale lui Griezmann și Messi au zdruncinat din temelii angrenajul echipei antrenate pe atunci de Ronald Koeman.

Internaționalul spaniol este un produs al faimoasei academii La Masia și și-a petrecut copilăria la Barcelona înainte de a pleca, la doar 16 ani, la campioana Croației, Dinamo Zagreb.

Planul B al catalanilor, în cazul în care mutarea lui Dani Olmo nu se concretizează, este în continuare englezul Raheem Sterling, căzut în dizgrație la Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola.

Campioana Angliei vrea să scape de el, dar nu vrea să îl cedeze gratuit, ceea ce ar putea reprezenta o problemă pentru catalani, care traversează o criză financiară fără precedent din cauza pandemiei de coronavirus.

The post Care sunt cele două nume mari pe care FC Barcelona vrea să le transfere pentru a suplini absența superstarului Kun Aguero! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă