Care este poziția FRF după ce Gigi Becali a anunțat că nu își va lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice

3 săptămâni in urmă 9

  • Liga 1: FC Botoșani - Universitatea Craiova, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

În lotul lărgit al României pentru Jocurile Olimpice, Mirel Rădoi a numit nu mai puțin de nouă jucători de la FCSB: Andrei Vlad, Denis Haruț, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Răzvan Oaidă, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Octavian Popescu și Ovidiu Perianu.

Care este poziția Federației Române de Fotbal

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, speră că va primi înțelegere din partea cluburilor din Liga 1 și că, în funcție de programul sezonului următor și de calificarea în cupele europene, echipele vor decide dacă vor lăsa jucători la Tokyo.

O să avem o discuţie, pentru că şi FCSB aşteaptă să vadă pe ce loc termină. Pe 2, pe 3, sunt campioni, nu ştiu. Aici este marea problemă. Jucătorii de la Craiova, de la FCSB, de la Cluj, nu poţi să fii sigur că-i iei. O să lase o parte din jucători. Sigur că vom avea parte de înţelegere. Dar ce jucători, încă nu ştim”, a declarat oficialul Federației Române de Fotbal, pentru AS.

Lumea fotbalului românesc, dacă vrea o performanţă, ajungerea în fazele superioare ale Olimpiadei, atunci probabil că va fi nevoie de mai multă înţelegere din partea cluburilor. Şi cu asta basta”, a încheiat Stoichiță.

Gigi Becali nu își lasă jucătorii la Tokyo

Finanțatorul FCSB-ului îi transmite președintelui FRF să trimită jucătorii celor de la CFR Cluj la Olimpiada de la Tokyo.

Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii.

Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac”, a declarat Gigi Becali, la AS.

Programul Naționalei la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Naţionala României va înfrunta echipa Hondurasului, pe 22 iulie, în primul său meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în Grupa B, la Kashima.

În aceeaşi zi va avea loc partida dintre Noua Zeelandă şi Coreea de Sud (ora locală 17:00, tot la Kashima).

Al doilea meci al tricolorilor se va juca pe 25 iulie, contra campioanei Asiei Under-23, Coreea de Sud, tot la Kashima (14:00, ora României). Celălalt meci din etapa a doua va fi Noua Zeelandă - Honduras (ora locală 17:00, Kashima).

România va înfrunta Noua Zeelandă pe 28 iulie, în ultimul său meci din grupă, la Sapporo (ora locală 17:30, adică 11:30 la Bucureşti). În acelaşi timp va avea loc partida Coreea de Sud - Honduras (ora locală 17:30, Yokohama).

Etichete: jocurile olimpice , frf , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă