Care este numele întreg al lui Mihai Petre. Concurentul de la „Asia Express” a dezvăluit. „Nimeni nu știa asta, până acum”

2 săptămâni in urmă 26

Patru echipe au rămas în lupta de pe Drumul Împăraților, după ce Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit competiția. Concurenții s-au bucurat de la primele ore ale dimineții de un moment emoționant alături de coechipieri, iar mai apoi au plecat în cursă.

În drum spre Bazilica Bunei Vestiri, soțul Elwirei Petre a făcut o declarație neașteptată. Puțini sunt cei care știu că numele secret al concurentului din sezonul 4 Asia Express este Mihai Gabriel Petre.

Care este numele întreg al lui Mihai Petre. Concurentul de la „Asia Express” a dezvăluit. „Nimeni nu știa asta, până acum”

„Gata, sunt Gabriel!”, a spus el.Mihai Petre a dezvăluit acest detaliu în mașină, iar șoferul nu a putut să treacă cu vederea numele Gabriel: „Sf. Gabriel?”

„Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum”, i-a răspuns concurentul la Antena 1.

Cele patru echipe trebuie să ajungă la Bazilica Bunei Vestiri, biserică catolică din Nazaret, din nordul Israelului. Se spune că în acest locul Sf. Gabriel a anunțat-o pe Fecioarei Maria că va avea un copil.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă