Care este cel mai mare vis al lui Ruby. Nu are legătură cu muzica. „Mă întristează foarte mult neglijența oamenilor”

5 zile in urmă 16


Ruby, în vârstă de 33 de ani, a scos la iveală un amănunt mai puțin știut din viața ei. Vedeta a mărturisit care este cea mai mare dorință a ei. Vedeta a explicat recent că multe animăluțe îi ies în cale la spectacole, iar neglijența oamenilor față de acestea, dar și de natură o întristează.


„Aici, în casă, nu prea sunt bosul. Să știi că în casă animăluțele sunt șefele și mamaia este șefa. Este visul meu cel mai mare, îmi doresc mai mult decât orice să am un loc mai mare în care să pot să salvez toate animalele care îmi ies în cale în toate concertele. Mă întristează foarte mult neglijența oamenilor față de animale și față de natură”, a declarat Ruby pentru Ego.„Este o pisicuță pe care am luat-o în timpul filmărilor la Nea Marin, s-a aciuat în geamantanul meu, a dormit acolo. Am văzut că avea piciorul accidentat, umflat cât mâna mea. M-am supărat acolo pe Nea Marin până mi-a trimis-o la veterinar.


Acum a ajuns, într-un final, la București. Este la veterinarii mei, care îi fac revizia totală. O să o iau acasă. Este moldoveancă, a trecut și granița, e ceva.


Nea Marin nu mai putea de nervi cu pisica mea. Am avut panică la un moment dat, credeam că mi-a luat-o din mașină și mi-a aruncat-o. Și eu nebună, e om bun Nea Marin. Îi place să mă necăjească, vede că mă afectează treaba asta cu animalele și pune sare pe rană”, a mai adăugat vedeta.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă