„Care este adevărata Universitatea Craiova?”. Răspunsul lui Emil Săndoi, fost jucător emblematic în Bănie: „Orgoliile sunt mari la ambele echipe” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 31

Emil Săndoi, antrenorul echipei Chindia Târgoviște, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre rivalitatea dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova.

Fost jucător și antrenor în Bănie, Emil Săndoi a evitat să aleagă o parte a baricadei.

Totuși, acesta și-a exprimat aprecierea pentru munca depusă atât de Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova, cât și de Adrian Mititelu, la FC U Craiova.

Emil Săndoi, despre FC U Craiova și Universitatea Craiova

Emil Săndoi laudă progresul făcut de către Universitatea Craiova, echipă care an de an a urcat tot mai sus în clasamentul Ligii 1, dar și ambiția celor de la FC U Craiova care au reușit să aducă echipa din Liga 4 până în Liga 1.

Întrebat care este adevărata Universitatea Craiova, Emil Săndoi a evitat elegant răspunsul.

„Să știți că nu am de unde să știu eu și chiar nu aș face aprecieri. S-a discutat, a fost atâta tevatură, văd că sunt tribunale care dau câte o decizie, o contestă, nu știu. Nu vreau să deranjez pe nimeni și nu vreau nici să favorizez pe cineva. Am încercat să fiu echidistant. Respect ambele cluburi. Nu îmi permit să fac aprecieri, pentru că nu vreau să fiu interpretat greșit.

Orgoliile sunt mari la ambele echipe. Vreau să subliniez aspectele pozitive pe care le-au promovat în fotbalul românesc ambele echipe. Prima, cea din Liga 1, a făcut aproape în fiecare an câte un pas în față. S-au făcut progrese într-o perioadă relativ scurtă. Și în partea cealaltă, la FC U, oamenii de acolo au un merit deosebit, pentru că au pornit cu această echipă din Liga 4. Au reușit să ducă echipa din Liga 4 în prima ligă. Acum, au reușit să îl aducă pe Mutu antrenor”, a spus Emil Săndoi, la ProSport Live.

The post „Care este adevărata Universitatea Craiova?”. Răspunsul lui Emil Săndoi, fost jucător emblematic în Bănie: „Orgoliile sunt mari la ambele echipe” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă