Care e starea lui Andrei Ivan după accidentarea din meciul cu UTA: „Am simțit o durere”

1 lună in urmă 3

Andrei Ivan s-a accidentat în prima repriză a meciului cu UTA şi a fost înlocuit la pauză cu Tudorie, cel care a şi stabilit scorul final, 2-0, pentru Universitatea Craiova. Ivan a declarat că nu este o accidentare serioasă şi ar putea răspunde unei eventuale convocări la echipa naţională, dar selecţionerul Mirel Rădoi l-a trecut numai pe lista adiţională cele trei meciuri din preliminariile Mondialului.

La meciul Universitatea Craiova – UTA a fost prezent şi secundul naţionalei, Nicolae Dică, probabil el fiind cel care îi va ghida pe tricolori de pe margine, în condiţiile în care Mirel Rădoi este infectat cu coronavirus.

„Suntem bucuroşi că am luat punctele şi o să lucrăm să  marcăm de la meci la meci mai multe goluri. Trebuie să ne batem la titlu, luăm meci cu meci, ne gândim acum la jocul cu FCSB, nu ne facem alte planuri. Nu m-am accidentat, dar am simţit o durere la picior şi nu am vrut să riscăm. Nu ştiu ce să zic despre o convocare la naţională, vom vedea ce decizie va lua domnul selecţioner, eu sunt pregătit. Anul trecut am avut o accidentare urâtă, o pubalgie şi de aceea nu am putut evolua la acest nivel, acum mă simt foarte bine şi în formă”, a declarat Andrei Ivan, care are 4 goluri şi 2 pase de gol în 2021, iar în meciul cu UTA a fost schimbat cu Tudorie după ce s-a accidentat!

Paul Papp, după ce a fost salvat Pigliacelli: „Am lovit mingea prost, îi dau un suc lui Mirko”! Papp aştepta un telefon de la selecţioner

În meciul cu UTA, fundaşul Paul Papp a fost în prim-planul a trei faze importante: a avut o mare şansă să marcheze la un corner, dar n-a lovit mingea bine, apoi a fost aproape de un autogol, însă colegul său din poartă, Mirko Pigliacelli, a respins cu un reflex inspirat, şi, în sfârşit, Papp a fost un duel cu Erico atunci când acesta a comis henţ în prelungirile jocului şi s-a dictat penalty-ul din care Alex Tudorie a făcut 2-0. La final, Papp i-a promis un suc coechipierului dintre buturi, care a păstrat scorul intact chiar înainte de pauză.

„Am făcut o partidă foarte bună, ne bucurăm că nu am luat gol nici acum. Ne apărăm bine toată echipa, nu numai noi, fundaşii, închidem bine spaţiile. Nu-mi pasă dacă dau eu gol, important e să câştigăm. Îi mulţumesc lui Mirko că a fost pregătit la acea minge, o să-i dau un suc, a venit mingea urât, m-a prins dezechilibrat, am lovit prost cu stângul, eram şi în duel cu adversarul. Sperăm să facem un rezultat bun cu FCSB. Meciul următor e cel mai important, nu e corect, nu e OK să ne gândim la alte partide”, a declarat Paul Papp, care a profitat de accidentările lui Mihai Bălaşa şi Stephane Acka şi a devenit titular la Universitatea Craiova în ultima perioadă. În ultimele nouă meciuri oficiale, vicecampioana a încasat un singur gol, în deplasare, de la Chindia.

Paul Papp a declarat la finalul jocului cu UTA că aşteaptă o convocare la echipa naţională, după evoluţiile din ultima perioadă. „Telefonul meu este deschis, dacă va veni convocarea la naţională, normal că aştept, dacă va veni o să fiu bucuros, dacă  nu, atunci vreau să ajut Craiova cât mai mult, să fac meciuri bune aici şi să ne îndeplinim obiectivele” a spus Paul Papp.

 

The post Care e starea lui Andrei Ivan după accidentarea din meciul cu UTA: „Am simțit o durere” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă