Care e starea de sănătate a lui Viorel Lis, internat de trei zile în spital cu COVID-19: „Este la o sursă de oxigen”

3 săptămâni in urmă 16


Oana Lis a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Și fostul primar al Bucureștiului, dar și soția sa sunt internați de trei zile în Spitalul „Matei Balș” din București, după ce au fost infectați cu coronavirus.


Sâmbătă, 13 noiembrie, s-a aflat că Viorel Lis și Oana sunt infectați cu COVID-19. El a fost primul internat în spital, iar apoi și soția a acuzat stări de rău și a fost internată în aceeași unitate medicală. Și acum se află la Spitalul „Matei Balș”, unde sunt sub observația medicilor. Starea de sănătate a lui Viorel lis nu e tocmai bună, mai ales că are 78 de ani, dar și alte probleme medicale.


„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată.


El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt super fericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat”, a declarat Oana Lis prin Skype în emisiunea lui „Cătălin Măruță”.Oana și Viorel Lis sunt internați în aceeași rezervă și amândoi urmează un tratament. „Este o formă medie zic eu, nu sunt medic și nu știu, dar este o persoană cu risc. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Avem simptome amândoi, trebuia să mergem la spital, nu puteam să stăm acasă. Cu greu am ajuns la spital, Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă. Suntem împreună în această situație.


Vreau să ne facem bine, e tot ce îmi doresc. Covid-ul are aproape 2 ani, Viorel are 78, trebuie să îl bată Viorel”, a mai declarat Oana Lis la Pro TV.https://www.youtube.com/watch?v=HS4gXks9UBc

Viorel Lis, primele declarații despre starea lui de sănătate


Fostul edil al Capitalei are și alte probleme de sănătate, iar acesta a fost nevoit să fie dus la spital. Viorel Lis a fost contactat de jurnaliști, imediat după ce s-a aflat că e infectat cu COVID-19. „Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus el pentru Antena Stars în urmă cu trei zile.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă