Care dintre concurenții Survivor 2021 au mers la facultate. Lista de Faimoși și Războinici cu studii superioare

1 lună in urmă 3

Emisiunea Survivor România de la Kanal D se află la cel de-al doilea sezon. Concurenții celor două echipe: Războinicii și Faimoșii se află în Republica Dominicană, în lupta pentru marele premiu. Iată care sunt concurenții Survivor cu facultate.

Lista concurenților Survivor România care au facultate

În competiția care le va forța toate limitele vor lupta 12 Faimoși și 12 Războinici. Atuurile care îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție sunt:

rezistența fizică și psihică pregătirea sportivă abilitatea de a se integra în echipă puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice lipsa confortul de acasă lipsa celor dragi.

Concurenți Survivor cu facultate – Jador

Potrivit celor de la kanald.ro, Jador ar fi absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultății de Relații Economice. Printre planurile sale, artistul declara în urmă cu ceva timp că intenționează să devină și masterand, fiind interesat de aceeași specializare.

Concurenți Survivor cu facultate – Andreea Moșneagu

Una dintre concurentele de la Survivor România, sezonul al doilea, de la Kanal D, Andreea Moșneagu din Suceava este absolventă a Facultății de Științe Politice și Administrative din București.

”Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărata războinica. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștiga!”, spunea Andreea Mosneagu, înainte de începerea competiției Survivor.

Concurenți Survivor cu facultate – Alin Oprea

Albert Oprea este antreprenorul în vârstă de 23 de ani care este pasionat de lumea buisiness-ului. Această pasiune l-a făcut să urmeze studii universitare în domeniul administrării afacerilor.

„De mic am fost atras de lucrurile marete, greu de atins, de cele mai mari provocari. Survivor Romania mi se pare cea mai mare provocare din viata mea si nu m-am inscris doar cu gandul sa apar la televizor, ci m-am inscris cu gandul de a castiga competitia”, a spus acesta la începutul competiției.

Concurenți Survivor cu facultate – Marius Crăciun

Marius Crăciun, unul dintre concurenții mai noi de la Survivor România, sezonul al doilea, este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport.

Concurenți Survivor cu facultate – Alexandra Stan

Alexandra Stan este cântăreața care face parte din echipa Faimoșilor din cel de-al doilea sezon de la Survivor România. În prezent aceasta este studentă la Facultatea de Management „Andrei Șaguna”.

Concurenți Survivor cu facultate – Amna

O altă concurentă de la Survivor, sezonul 2, tot din echipa Faimoșilor, Amna, a absolvit facultatea de relații internaționale.

Concurenți Survivor cu facultate – Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha de la Survivor România, sezonul doi, a absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Turism.

Concurenți Survivor cu facultate – Roxana Ghiță

Potrivit click.ro, una dintre concurentele sezonului al doilea Survivor, Roxana Ghiță ar fi intrat la Facultatea de Arte Plastice, în cadrul secției Pictură, însă ar fi renunțat după doi ani în detrimentul sportului. Momentan Roxana ar fi studentă în Anglia unde face cursuri de Performanță a Sportului și Coachingului.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar si celor din jurul meu, ca sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experienta Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului si o meditație incredibilă”, a declarat Roxana Ghiță înainte de începerea competiției, potrivit wowbiz.ro

The post Care dintre concurenții Survivor 2021 au mers la facultate. Lista de Faimoși și Războinici cu studii superioare appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă