Cardi B a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul

1 lună in urmă 31


Cardi B a născut un băiețel. Artista a devenit mamă pentru a doua oară, iar bucuria este imensă pentru ea și soțul ei, Offset. Cardi B a postat prima imagine cu bebelușul ei.


Artista internațională și soțul ei au devenit părinți pentru a doua oară. Cardi B a născut un băiețel perfect sănătos și a postat prima imagine cu micuțul pe una dintre rețelele de socializare. Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, l-a adus pe lume pe fiul său, sâmbătă, 4 septembrie.


Cardi B a anunțat pe Instagram că a născut, acolo unde a postat și o fotografie cu ea de pe patul de spital, în timp ce își ține la piept copilul. Milioane de fani au apreciat imaginea postată de proaspăta mămică.”Suntem peste măsură de fericiți să ne cunoaștem băiețelul. Deja este foarte iubit de toată familia și de prieteni. Abia așteptăm să-l prezentăm fraților lui”, au transmis Cardi B și Offset, într-un comunicat de presă.


Cei doi mai au împreună o fetiță în vârstă de trei ani, iar micuța poartă numele de Kulture. Offset mai are trei copii din alte relații, doi băieți și o fetiță.


Cardi B a ținut multe luni secret cea de-a doua sarcină. Artista a anunțat că este însărcinată pe scenă. Anunțul l-a făcut într-un mod inedit, la BET Awards, când a urcat pe scenă alături de Migos, trupa din care face parte și soțul său, Offset.


„Ne ascultăm unul pe altul, comunicăm, ne rugăm, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat pe noi și familia noastră cu o altă minune. Suntem pregătiți și atât de fericiți. Mulțumesc tuturor pentru toate mesajele și gândurile bune”, spunea Cardi B atunci.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă