Carantina zonala se prelungeste cu o saptamana pentru localitatile ilfovene Domnesti, Pantelimon si Voluntari

1 lună in urmă 10

Prefectura Ilfov anunta, sambata seara, ca a fost prelungita masura de carantina zonala pentru localitatile ilfovene Domnesti, Pantelimon si Voluntari. De asemenea, masura este revocata pentru localitatea Jilava.

"Ca urmare a analizelor de risc efectuate de catre Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov pentru comunitatile din localitatile ilfovene Domnesti, Pantelimon si Voluntari si a

avizelor emise de Institutul National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat in sedinta extraordinara de astazi, 17 aprilie 2021: Hotararea nr. 101 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Domnesti, cu satele apartinatoare Domnesti si Teghes, judetul Ilfov; Hotararea nr. 102 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru orasul

Pantelimon, judetul Ilfov; Hotararea nr. 103 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru orasul Voluntari, judetul Ilfov", a transmis, sambata seara, Prefectura Ilfov.

Sursa citata a precizat ca seful DSU, Raed Arafat, a semnat ordinele privind prelungirea carantinei in cele trei unitati administrativ-teritoriale pana in 24 aprilie.

De asemenea, Prefectura anunta ca s-a revocat carantina in Jilava.

Judetul Ilfov ramane cu cea mai mare rata de infectare din tara, avand o incidenta cumulata de 6,13 cazuri la mia de locuitori.

Citeste mai multe despre carantina Ilfov dsu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă