Carantina în comuna ilfoveană Mogoșoaia, prelungită cu 7 zile

3 săptămâni in urmă 11

Carantina a fost prelungită cu 7 zile în comuna Mogoșoaia, începând de miercuri seara, de la ora 22.00, se arată în comunicatul transmis de Prefectura Ilfov. Incidența cumulată a cazurilor COVID este de 5 la mia de locuitori în această localitate.

Cea mai mare rată de incidență la nivel național se înregistrează în continuare în Ilfov, 6,78 cazuri la mia de locuitori, însă e în scădere față de marți, 13 aprilie (7,15). De asemenea, mai multe localități se află în carantină, iar pentru altele, măsura a fost prelungită de autorități.

”Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 93 din 13.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Mogoșoaia, cu satul aparținător Mogoșoaia, județul Ilfov”, a transmis Prefectura Ilfov.

Potrivit sursei citate, incidenţa COVID-19 la mia de locuitori este miercuri de 5 pentru Mogoșoaia, comună aflată în carantină din 24 martie.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă