Carantina in comuna Dobroiesti din Ilfov, prelungita cu 14 zile. Incidenta este de 10,23 la mia de locuitori

1 săptămână in urmă 21

Masura de carantina zonala a fost prelungita cu 14 zile pentru comuna ilfoveana Dobroesti, incepand de joi, de la ora 22.00. Rata de infectare cu COVID-19 este de 10,23 de cazuri la mia de locuitori la Dobroesti.

Prefectura Ilfov a anuntat ca, in urma analizei de risc facuta de Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta extraordinara, o hotarare privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Dobroesti, cu satele apartinatoare Dobroesti si Fundeni.

Propunerea a fost inaintata catre Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei in vederea emiterii ordinului Comandantului Actiunii.

Astfel, seful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis ordinul privind prelungirea masurii de carantina zonala pentru comuna Dobroesti, cu satele apartinatoare Dobroesti si Fundeni, incepand din 8 aprilie, ora 22:00, pentru o perioada de 14 zile, pana in 22 aprilie, ora 22:00.

Incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 raportata joi este de 10,23 la mia de locuitori, la Dobroesti.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă