Carambol și tamponări pe centura ocolitoare a Brașovului în care au fost implicate, în total, 23 de mașini

1 lună in urmă 31

Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc miercuri dimineaţă pe varianta ocolitoare a Braşovului, trei persoane fiind rănite, potrivit primelor informaţii.

Accident pe centura Brașovului

Accident pe centura Brașovului

ISU Brașov

Accidentul a avut loc pe centura municipiului Braşov, la ieşirea spre Sânpetru. Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Din primele informații, pe varianta ocolitoare (VO1K), la km 12 (apropiere intersecție Sânpetru) s-a produs un accident rutier cu mai multe mașini implicate, potrivit Centrului Infotrafic. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, s-au înregistrat și câteva tamponări, fără victime. Direcția de deplasare spre DN 13 e blocată.

"Precizăm că pe anumite porţiuni s-a format polei”, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, care recomandă şoferilor să reducă viteza şi să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă.

Accidentul a avut loc pe centura municipiului Braşov, la ieşirea spre Sânpetru.

În urma incidentului, au fost rănite trei persoane, care sunt conştiente, neîncarcerate, conform ISU Braşov

La intervenţie au fost prezente o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă şi 3 echipaje SMURD.

accident rutier accidet masina carambol centura ocolitoare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă