Carambol pe A1 Deva - Nădlac. Accidente pe bandă rulantă

2 săptămâni in urmă 22

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 11:51

41 citiri

Carambol pe A1 Deva - Nădlac. Accidente pe bandă rulantă

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, kilometrul 582, în apropierea localităţii Nădlac, judeţul Arad, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un tir, informează Centrul Infotrafic din IGPR.

La scurt timp, în aceeaşi zonă, s-a produs o tamponare în lanţ în care au fost implicate alte 8 autovehicule. Potrivit primelor informaţii, o singură persoană a suferit leziuni şi anume posibil răni uşoare, fiind evaluată medical.

„Reamintim faptul că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, vizibilitatea în trafic este redusă din cauza ceţii dense sub 100 de metri. Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic”, mai arată sursa citată.

Poliţia rutieră recomandă şoferilor ca pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie să respecte şi alte reguli specifice şi anume: să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă şi în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

Citeste si:

Încă un accident grav cu o mașină de școală de șoferi. Trei pietoni au fost răniți. ”Elevul nu are experiență, dar instructorul?”

Un accident grav a avut loc în seara zilei de vineri, 7 ianuarie, în localitatea Bolovani din județul Dâmbovița, după ce o mașină de teren a izbit din plin un vehicul de școală de...

Accident grav pe Autostrada Soarelui, cu 5 victime

Două persoane au fost transportate la spital, iar alte trei au fost monitorizate la faţa locului în urma unui accident care a avut loc sâmbătă, 8 ianuarie, pe Autostrada A2 la staţia de...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă