Carambol financiar! Atletico Madrid o ajută pe Eintracht Frankfurt să îl transfere pe Luka Jovic de la Real Madrid!

2 săptămâni in urmă 15

Atletico Madrid, echipa lui Diego Simeone, este interesată de partenerul lui Luka Jovic din atacul lui Eintracht Frankfurt, Andre Silva, și ar putea ajuta, indirect, la transferul defintiv al sârbului de la Real Madrid.

Banii primiți pe atacantul portughez ar urma să fie folosiți pentru cumpărarea lui Jovic de la clubul condus de Florentino Perez.

Atletico Madrid este interesată de aducerea portughezului Andre Silva de la Eintracht Frankfurt, care ar urma să-l transfere definitiv pe Luka Jovic

Conform celor de la Republik, echipa lui Adi Hutter, Eintracht Frankfurt, plănuiește să facă o ofertă pentru Luka Jovic, imediat după deschiderea perioadei de transferuri din vară. Pentru a finanța această mutare spectaculoasă, va primi ajutor din partea celor de la Atletico Madrid.

Potrivit sursei amintite anterior, echipa rojiblanco a pus ochii pe partenerul atacantului sârb din ofensiva lui Eintracht, portughezul Andre Silva.

Vârful lusitan are un sezon de vis și luptă pentru titlul de golgheter al Bundesligii. Cu cele 17 goluri înscrise până acum pentru „vulturi” el se află pe poziția a 2-a, chiar în fața killer-ului de la Borussia Dortmund, Erling Haaland, care are doar 14 reușite.

Prețul corect: între 30 ș 40 de milioane de euro

Andre Silva este un fotbalist aflat în creștere evidentă de formă și care este la vârsta ideală (25 de ani) pentru marea performanță. Atletico Madrid ar fi dispusă să plătească o sumă între 30 și 40 de milioane de euro pentru fostul jucător al Sevillei.

Banii primiți pe atacantul portughez vor fi folosiți pentru transferul definitiv al lui Luka Jovic, fotbalistul sârb de 27 de ani de la Real Madrid.

Ajuns pe Santiago Bernabeu, în 2019, pentru 63 de milioane de euro, Jovic nu a confirmat așteptările șefilor madrileni. Acum, el a fost împrumutat la Frankfurt, unde pare că și-a redescoperit pofta de gol. Eintracht este echipa lui de suflet, care l-a lansat în fotbalul mare din Europa, după sezonul 2018/2019, în care sârbul a marcat 27 de goluri în toate competițiile. Un transfer definitiv ar însemna, practic, întoarcerea acasă a fiului risipitor.

The post Carambol financiar! Atletico Madrid o ajută pe Eintracht Frankfurt să îl transfere pe Luka Jovic de la Real Madrid! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă