Captura uriasa de droguri, "324 kg de cocaina pura", ascunse intr-un apartament din centrul orasului Salonic

1 lună in urmă 1

Politia greaca a anuntat sambata ca a capturat "324 kg de cocaina pura" in centrul orasului Salonic (nord) si a arestat trei persoane, presupusi lideri ai "unei retele internationale de trafic de droguri", relateaza France Presse.

Potrivit unei surse din politie, cele trei persoane arestate sunt un albanez, un croat si un grec. Un al patrulea membru al acestei retele, un croat, este cautat.

"Intr-o operatiune coordonata ce a avut loc vineri in centrul Salonicului (al doilea oras ca marime al Greciei), trei barbati au fost arestati in flagrant delict in timp ce efectuau o tranzactie", se arata intr-un comunicat al politiei.

Intr-un apartament in care locuia una dintre aceste persoane arestate, politia a descoperit "324 kg de cocaina in 260 de pachete" destinate a fi vandute in Grecia, potrivit comunicatului.

Politia estimeaza ca profitul pentru retea din cantitatea confiscata s-ar ridica la 100 milioane de euro.

Citeste si:

Ce s-a ales de verificarile din spitale anuntate pompos de Nelu Tataru, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Tragediile se repetaRiscurile pe care ti le asumi cand plimbi un caine periculos fara botnita. Daune morale de 20.000 de lei in cazul unui metis de Rottweiler scapat din lesaCum au transportat soferi romani de TIR droguri de peste 10 milioane de euro in Marea Britanie. Cocaina si ketamina proveneau de la cartelul Sinaloa din MexicVor merge sau nu elevii la scoala din 8 februarie? Ce spun parintii, copiii si profesoriiCiteste si: Valeriu Gheorghita: Din 16 februarie nu estimam ca vom mai avea aceste sincope in activitatea de vaccinare

Situata in sud-estul Europei, Grecia face parte din Peninsula Balcanica, considerata ca o placa turnanta pentru traficul de droguri, aminteste AFP.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă