Capriciu de 500.000 de euro al starului Kun Aguero la sosirea sa la Barcelona! Ce și-a cumpărat argentinianul

2 luni in urmă 67

Vârful argentinian Sergio „Kun” Aguero s-a prezentat la antrenamentele echipei lui Ronald Koeman, acolo unde se simte mult mai confortabil grație noii sale mașini de lux, pe care a plătit 500.000 de euro.

El a ajuns la Barcelona din postura de jucător liber de contract în această vară, după ce înțelegerea sa cu campioana Angliei a expirat.

Kun Aguero și-a luat un Ferrari de 500.000 de euro

Kun Aguero a ajuns la Barcelona în urmă cu trei zile, după o vacanță binemeritată petrecută cu partenera sa de viață Sofia Calzetti.

Acum, după ce s-a alăturat celor de la FC Barcelona, ​​a profitat de ocazie pentru a-și oferi primul capriciu de la sosirea sa în Catalunia.

Vârful argentinian s-a răsfățat deja în urmă cu câteva zile la hotelul în care a stat la Mykonos, acolo unde s-a bucurat de toate dotările posibile înainte de a înfrunta startul unui nou sezon, al 20-lea din cariera sa. Un sezon într-o echipă nouă și cu un salariu diferit, din care o parte va fi folosită pentru a plăti noua și luxoasa sa mașină.

Fostul star al lui Manchester City a dorit să adauge o nouă mașină la colecția sa de lux și modelul ales este un Ferrari SF90 Stradale, primul vehicul hibrid al firmei italiene și al doilea model Ferrari din colecția sa. Un exemplar în faimoasa culoare roșie și care l-a costat pe atacant aproape 500.000 de euro.

Are 4 motoare și prinde suta în 2,5 secunde

Este o mașină care are patru motoare, trei dintre ele electrice și unul pe benzină de 4 litri și care îi permit să ajungă la 1.000 CP, cu o accelerație incredibilă de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 2,5 secunde.

Acest vehicul spectaculos va face parte dintr-o colecție de vis, care mai cuprinde un Lamborghini Aventador, care l-a costat pe Agüero triplu față de acest Ferrari și cu care colegul lui Messi a parcurs până acum doar aproximativ 1.200 de kilometri.

„În 2014 am plătit un milion și jumătate de dolari pentru un Lamborghini Aventador. La naiba. Nu știu pentru ce rahat l-am cumpărat. Trebuie să aibă aproximativ 1.200 de kilometri în șase ani. Abia l-am folosit. Doi ani de zile m-am gândit de ce naiba l-am cumpărat. Mașină. Era mai mult de bă**ni. Are pânze de păianjen și tot tacâmul”, a declarat sincer Aguero însuși într-un interviu recent.

The post Capriciu de 500.000 de euro al starului Kun Aguero la sosirea sa la Barcelona! Ce și-a cumpărat argentinianul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă