Capitolul la care Lionel Messi este cel mai slab fotbalist din Ligue 1 în acest sezon

1 lună in urmă 29

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

La Paris, așteptările erau imense de la Lionel Messi în momentul transferului, dar, cel puțin până acum, prestațiile argentinianului nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Capitolul la care Lionel Messi este cel mai slab fotbalist din Ligue 1 în acest sezon

După meciul cu Lille, în care a fost schimbat la pauză, din cauza unor probleme musculare pe care le-a acuzat și în timpul săptămânii, Lionel Messi a ajuns la cinci partide jucate pentru PSG în Ligue 1, unde nu a reușit să marcheze sau să ofere o pasă decisivă.

Lionel Messi nu doar că nu a înscrie vreun gol pentru PSG în campionat, ci, potrivit ESPN, este și fotbalistul din campionatul Franței care a tras cele mai multe șuturi cadrate fără să marcheze.

Astfel, argentinianul este, după 12 etape disputate din Ligue 1, jucătorul cel mai slab la eficiența șuturilor, cu zero goluri marcate din 15 șuturi.

Leonardo, despre situația lui Lionel Messi

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a explicat că forma lui Lionel Messi, dar și problemele musculare acuzate, trebuie puse pe seama deplasărilor pe care a trebuit să le facă fotbalistul pentru a juca pentru echipa națională.

E mai complicat. Messi a venit și două luni a stat mai mult la echipa națională decât la PSG, s-a dus, a venit, s-a dus, a venit, cu trei meciuri la fiecare acțiune. 

Când călătorești atât de mult, e greu. E normal să apară probleme musculare”, a declarat Leonardo, potrivit AS.com.

Etichete: psg , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă