Capitolul la care Craiova suferă: „Știe și Ouzounidis asta, dar nu o spune la TV”

3 săptămâni in urmă 28

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021, 08:27 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 08:38

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, a identificat lacunele din jocul Universității Craiova, care a remizat cu Sepsi pe „Ion Oblemenco” în prima etapă din play-off, scor 0-0.

Cronica meciului CS Universitatea Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe, AICI

Craiova lui Ouzounidis, caracterizată prin stabilitate defensivă, are o mare problemă: nu prea înscrie. „Juveții” au eșuat să marcheze în ultimele 3 meciuri de campionat, toate încheiate 0-0. Andrei Vochin spune că oltenii nu reușesc să își creeze ocazii, punând lipsa forței ofensive și pe seama absențelor din atac, unde Ivan și Koljic nu au fost disponibili.

Andrei Vochin: „Universitatea Craiova nu are ocazii”

„Marinos e acolo şi vede lucrurile altfel. De la distanţa nu pare că lipsa de încredere este problema echipei. Altele sunt. El a stabilizat zona defensivă. Dar a pierdut un jucător în sistemul acesta. Nistor este mai aproape de Mateiu decât Cicâldău şi asta se vede în joc. Fundaşul rar o să intre în mijlocul terenului, în faţa, de regulă, mijlocaşul lateral intră în centru. Din zona dreaptă nu vine nimic. Nu poţi crea triunghiuri laterale aşa. 

Tot ce face Craiova pe faza ofensivă este pe partea stângă. Problema reală este că primii doi atacanţi sunt accidentaţi: Ivan şi Koljic. Iar lui Cicâldău nu cred că îi convine această poziţie. Universitatea Craiova nu are ocazii, ştie şi el dar nu o spune la televizor. Astăzi cel mai periculos atacant a fost Paul Papp, fundaşul!”, a spus Vochin la TV Telekom Sport

 „Acum avem probleme și mai mari”

Craiova - Sepsi 0-0

Ce le cere Marinos Ouzounidis elevilor săi: „Acum avem probleme și mai mari”

După rezultatul în fața covăsnenilor, Craiova rămâne pe locul 3 în play-off, cu 30 de puncte, 3 sub FCSB și două sub CFR. Sepsi este pe 4, cu 24 de puncte.

Mai multe știri despre Craiova - Sepsi:

Oltenii s-au temut de ce e mai rău, după accidentarea din meciul cu Sepsi: GSP a aflat rezultatul radiografiei lui Baiaram

Leo Grozavu anunță de ce un jucător important a pierdut echipa: „Nu ştie încotro s-o apuce”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă