Căpitanul Vlad Chiricheș, out din primul „11” cu Islanda! Ce jucători ar trimite Mitică Dragomir pe teren în meciul decisiv | EXCLUSIV ProSport Live

4 săptămâni in urmă 28

Meciul capital cu Islanda bate la ușă, iar Mitică Dragomir consideră că Vlad Chiricheș nu ar trebui să facă parte din echipa de titulari a lui Mirel Rădoi.

Echipa națională a României va întâlni Islanda pe 11 noiembrie, într-un meci decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022. Naționala noastră e condamnată să îi învingă pe nordici și apoi să se impună cu Liechtenstein pentru a prinde biletele de baraj.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a vorbit în cadrul ProSport Live despre jucătorii pe care îi avem la dispoziție și l-a sfătuit de la distanță pe selecționerul Mirel Rădoi să joace într-o formulă ofensivă.

Echipa de titulari propusă de Mitică Dragomir pentru meciul cu Islanda

Mitică Dragomir consideră că România trebuie să joace ofensiv în meciul capital cu Islanda, astfel că a propus o formulă de start în care își fac loc mai mulți jucători de creație. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal surprinde prin excluderea căpitanului Vlad Chiricheș din formula ideală de start, așezându-i în centru defensivei pe Rus și Burcă – flancați de Manea și Bancu.

În linia de mijloc, Mitică Dragomir ar miza pe ambii jucători români ai lui Galatasaray, Cicâldău și Moruțan, care ar urma să li se alăture lui Răzvan Marin și Nicolae Stanciu.

În avanposturi, fostul șef al LPF nu vede pe nimeni mai potrivit decât Ianis Hagi și Florin Tănase, ambii recunoscuți pentru tehnica de care dau dovadă și pentru acțiunile personale.

Între buturi, Florin Niță este văzut drept titular incontestabil grație siguranței pe care a dat-o echipei noastre naționale în ultimele meciuri. Iată, așadar, formula de start propusă de Mitică Dragomir în cadrul ProSport Live: Niță – Manea, Rus, Burcă, Bancu – Cicâldău, Marin, Moruțan, Stanciu – Hagi, Tănase.

The post Căpitanul Vlad Chiricheș, out din primul „11” cu Islanda! Ce jucători ar trimite Mitică Dragomir pe teren în meciul decisiv | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă