Căpitanul României U23 a răbufnit la adresa fanilor după Jocurile Olimpice: „Mulțumim celor 15% dintre români”

2 luni in urmă 41

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021, 13:07 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 13:10

România U23, condusă de Mirel Rădoi, a părăsit Jocurile Olimpice încă din faza grupelor, terminând pe locul 3.

După 1-0 cu Honduras, 0-4 contra Coreei de Sud și 0-0 cu Noua Zeelandă, „tricolorii” au părăsit turneul olimpic de fotbal fără ca vreun jucător să-și regăsească numele pe tabela marcatorilor, golul din meciul cu Honduras fiind un autogol.

Marius Marin a răbufnit după Jocurile Olimpice

Marius Marin, căpitanul României U23, a avut un mesaj dur pe Instagram, în care s-a luat de fanii care nu au susținut naționala, ci i-au criticat pe jucători.

„30 de zile închiși, doar antrenamente și o cameră de hotel. Cu multe sacrificii și speranțe am luptat pentru România!!! Mulțumim celor 15% dintre români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări, băieți. Sunt mândru de voi și am avut onoarea să vă reprezint ca și căpitan”, a scris Marius Marin.

3„tricolori” au fost integraliști la Jocurile Olimpice: Aioani, Ghiță

Mirel Rădoi, după România - Noua Zeelandă 0-0: „Este ușor să acuzăm acum”

„Sunt foarte fericit cu acest grup de jucători și ceea ce au realizat. Înaintea partidei am avut o situație dificilă, cei trei jucători de bandă, Boboc, Ștefan și Rațiu erau incerți. Și m-a emoționat faptul că toți cei trei au zis că, indiferent de consecințe, pot evolua câte 45 de minute. Mi-am dat seama că în 21 de zile, cât am avut până la primul meci, ne-am apropiat atât de mult fără să ne dăm seama, încât am devenit prieteni. 

Și eu am fost un astfel de jucător, nu așteptam să mă caute antrenorul să îmi spună că are nevoie de mine, ci mă duceam și băteam la uși. M-am regăsit în atitudinea lor. Îmi pare rău pentru ei că nu am reușit să ne calificăm, pentru că le-am spus că mi-ar plăcea să stau în vestiar și să îi văd din nou bucurându-se ca după meciul cu Honduras. 

Și eu mi-aș fi dorit ca jucător să trăiesc asemenea momente. Am fost chiar un pic gelos pe ei. La felul cum s-au pregătit, cum au asimilat informațiile, sunt jucători care pot face pasul la prima reprezentativă. Mă puteți critica pe mine, sunt aici, în fața dumneavoastră, dar acestor copii nu aveți ce să le reproșați”, a spus Rădoi la conferința de presă.

3jucători din lotul care a evoluat la JO vor mai fi eligibili pentru următorul turneu final U21, din 2023, găzduit de România și Georgia: Sefer și doi portari, M. Popa și Târnovanu

VIDEO Mirel Rădoi, „urecheat” de Victor Becali: „E prea orgolios, prea mândru!”

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice: 

Interviu cu Elisabeta Lipă după prestația canotorilor la Jocurile Olimpice: „Lipă are gura mare, dar nu cere pentru ea! Se bate pentru sportivi”

Ziua când barca s-a spart » Explicațiile unui eșec neașteptat în finala de 8+1 de la Jocurile Olimpice

Playtech: CALVARUL îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă