Căpitanul Rapidului, anunț trist pentru suporterii din Giulești! Nici patronul Victor Angelescu nu îl poate face să se răzgândească: „Nu mai am de gând să continui” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 3

Ionuț Voicu (36 de ani), căpitanul echipei Rapid București, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre viitorul său.

Ionuț Voicu a anunțat că în vara acestui an va pune ghetele în cui și nimic nu îl poate convinge să se răzgândească.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ionuț Voicu, căpitanul Rapidului, a anunțat că se retrage din fotbal 

„Contractul meu cu Rapid va rămâne pe viață, dar în suflet. În vară, îmi doresc din toată inima ca eu să dau Rapidului și el să îmi dea mie o promovare. În vară, mă voi retrage. Nu, nu mai am de gând să continui. Consider că atât cât am putut, am făcut. E momentul să pun stop. Îmi doresc ca la vară să promovez. Ce poate fi mai frumos decât să te retragi și 10-15 minute cred că o să intru și eu pe noul Giulești să joc”, a spus Ionuț Voicu, la ProSport Live.

Vicepreședintele Andrei Nicolescu a urmărit emisiunea și i-a transmis prompt lui Ionuț Voicu printr-un comentariu pe Facebook.

„O să aibă un meci de retragere în Liga 1. Merită așa ceva!”, a scris Andrei Nicolescu.

„Îi mulțumesc! Important e să ajungem în Liga 1 și facem”, a fost răspunsul lui Ionuț Voicu.

Fotbalistul a dezvăluit că patronul Victor Angelescu i-a propus deja să rămână în cadrul clubului, după retragere, însă nu se gândește să înceapă o carieră în antrenorat.

„Am vorbit cu Victor, i-am spus că nu mă grăbesc. Ei mi-au întins o mână, să rămân lângă ei. Nu știu ce. Antrenor nu îmi place, pentru mine e prea mult. Să vedem dacă găsim o variantă să rămân lângă echipă”, a mai spus Ionuț Voicu.

The post Căpitanul Rapidului, anunț trist pentru suporterii din Giulești! Nici patronul Victor Angelescu nu îl poate face să se răzgândească: „Nu mai am de gând să continui” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă