Căpitanul Marius Marin iese la atac după eliminarea de la Jocurile Olimpice: „Mulțumim celor 15% dintre români”

2 luni in urmă 31

Marius Marin, mijlocașul în vârstă de 22 de ani de la Pisa și căpitan al României U23, a avut un mesaj cu subînțeles după eliminarea de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

România U23, condusă de către selecționerul Mirel Rădoi, nu a putut ieși din grupe la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Tricolorii au obținut o victorie în fața naționalei din Honduras, scor 1-0, au pierdut usturător în fața Coreei de Sud, scor 0-4, și au remizat cu Noua Zeelandă, scor 0-0.

Căpitanul Marius Marin iese la atac după eliminarea României U23 de la Jocurile Olimpice

Aceste rezultate au dus la eliminarea României încă din faza grupelor, însă căpitanul Marius Marin a ținut să trimită „săgeți” către cei care i-au criticat pe tricolori în decursul acestui turneu din Japonia. Acesta a lansat o ironie pe rețelele sociale, prin care le mulțumește doar suporterilor care chiar au încurajat naționala lui Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice.

„30 de zile închiși, doar antrenamente și o cameră de hotel. Cu multe sacrificii și speranțe am luptat pentru România!!! Mulțumim celor 15% dintre români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări, băieți. Sunt mândru de voi și am avut onoarea să vă reprezint ca și căpitan”, a scris Marius Marin, pe Instagram.

„A fost un meci greu, am început bine primele 15 minute, s-a văzut că am vrut victoria, dar a fost o seară neagră. Am avut puțin ghinion, cel puțin eu la autogolul pe care l-am dat, după a venit acel roșu, dar sperăm să trecem cât mai repede peste meciul ăsta. Se întâmplă și la jucători mai mari, dar trebuia să strângem rândurile. Nu e nimic, se întâmplă, trebuie să ne gândim la următorul meci”, spunea Marius Marin, la TVR, după eșecul usturător cu Coreea de Sud.

The post Căpitanul Marius Marin iese la atac după eliminarea de la Jocurile Olimpice: „Mulțumim celor 15% dintre români” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă