Căpitanul ”FC U” Craiova, războinic în declarații după victoria cu Rapid. Dragoș Albu: ”Toți sunt împotriva noastră și noi le-am dovedit tuturor că suntem adevărata Universitatea Craiova. Nu au pic de respect”

3 săptămâni in urmă 49

Faptul că Rapid s-a clasat pe locul 1 la finalul primelor trei etape din play-off-ul Ligii 2, chiar dacă doar la golaveraj în fața celor de la U Craiova 1948 SA, i-a motivat pe jucătorii echipei oltene înaintea meciului direct, din etapa a 4-a a turneului de accedere în Liga 1. Nou-promovata în eșalonul secund, care în sezonul regular a stat în nu mai puțin de 18 etape din 21 pe prima poziție, s-a simțit deranjată de faptul că lumea fotbalului românesc s-a entuziasmat de parcursul giuleștenilor în ultimele runde și a lăsat Craiova în planul al doilea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Căpitanul ”FC U” Craiova, războinic în declarații după victoria cu Rapid. Dragoș Albu: ”Toți sunt împotriva noastră și noi le-am dovedit tuturor că suntem adevărata Universitatea Craiova. Nu au pic de respect” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă