Căpitanul Claudiu Keșeru deschide scorul în FCSB – Academica, printr-o execuție de efect! A ajuns la cota trei de la revenire

2 săptămâni in urmă 17

Claudiu Keșeru a reușit să deschidă scorul pentru FCSB, în meciul contra celor de la Academica Clinceni, de Arena Națională, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a din Liga 1.

Desemnat căpitan la FCSB în acest duel, Claudiu Keșeru și-a făcut datoria în minutul 3. Ștefan Dobre l-a oprit într-o primă fază pe atacantul român, însă nu a apucat să se replieze între buturi. Mingea a ricoșat la același Claudiu Keșeru, care l-a lobat frumos pe Dobre.

Este al treilea gol consecutiv pentru Claudiu Keșeru, în tot atâtea meciuri, după cele reușite cu Dinamo și FCU Craiova.

Claudiu Keșeru, goluri pe bandă rulantă la FCSB. Trei din trei partide

Claudiu Keșeru se află la a doua sa aventură la FCSB, după cea din perioada ianuarie 2014 – februarie 2015. Atunci, atacantul ajuns acum la 34 de ani a reușit 28 de goluri și 9 pase de gol în 48 de partide oficiale.

Acum, fostul atacant de la Angers, Nantes și Ludogoreț are trei goluri și o pasă decisivă, în trei meciuri jucate în Liga 1.


Echipele de start:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Cordea, Șut, Olaru – Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe
Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

Academica: E. Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Cioiu, Chandarov, De Amorim – Omoh
Rezerve: Păun, Gardoș, Pashov, Gavra, Vanzo, Ventura, Kazlauskas, Dumitrache, Goma
ANTRENOR: Ionuț Chirilă

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj)


 

The post Căpitanul Claudiu Keșeru deschide scorul în FCSB – Academica, printr-o execuție de efect! A ajuns la cota trei de la revenire appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă