Capitala care a redeschis mall-urile doar pentru cei vaccinați anti-Covid: „Vizitatorii pot fi siguri că oricine intră a fost scanat”

2 luni in urmă 33

Medic su seringă de vaccin în mână.Medic su seringă de vaccin în mână.
  • Guvernul din Indonezia aplică încă o serie de restricţii împotriva pandemiei de coronavirus.
  • În Jakarta, mall-urile pot funcţiona doar la 25% din capacitate.
  • La shopping au acces doar clienții inoculaţi cel puţin o dată.

Capitala Indoneziei a redeschis mall-urile doar pentru cei vaccinați anti-Covid, transmite Reuters.

Guvernul din Indonezia aplică încă o serie de restricţii împotriva pandemiei de coronavirus. Prin urmare, pentru a menține economia în mișcare, autoritățile au decis ca mall-urile din Jakarta să funcționeze 25% din capacitate. Totodată, au acces la shopping doar clienţii inoculaţi cel puţin o dată. Dovada vaccinării o vor face prin intermediul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil.

„Este o măsură pozitivă pentru mall-uri. Astfel vizitatorii pot fi siguri că oricine intră în mall a fost scanat şi este considerat sănătos şi sigur”, a declarat Eka Dewanto, directorul general al Pondok Indah Mall din nordul capitalei indoneziene.

De la începutul pandemiei Indonezia a înregistrat peste 3,8 milioane de cazuri şi 115.000 de decese. Potrivit datelor oficiale, aproximativ 1 din 5 indonezieni au fost imunizat anti-Covid cu cel puțin o doză de vaccin.

The post Capitala care a redeschis mall-urile doar pentru cei vaccinați anti-Covid: „Vizitatorii pot fi siguri că oricine intră a fost scanat” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă