CAPITAL: Simona Halep a ascuns totul! S-a aflat totul despre relația secretă. Stere a intervenit

1 săptămână in urmă 18

Apar noi dezvăluiri despre trecutul amoros al Simonei, după ce, în urmă cu o săptămână, fostul numărul 1 WTA a anunțat că va divorța de Toni Iuruc, cel care i-a devenit soț în urmă cu un an. Cei doi aveau programată cununia religioasă în luna noiembrie a acestui an, dar din păcate, lucrurile nu s-au desfășurat conform planurilor.

Eșecurile amoroase o urmăresc pe Simona Halep?

Deși a obținut rezultate impresionante în plan profesional, Simona Halep nu și-a găsit încă luniștea pe plan personal. Tenismena a declarat în repetate rânduri că își dorește mai mulți copii, iar visul ei părea că este pe cale să de îndeplinească după ce și-a întemeiat o familie cu omul de afaceri machedonean.

Cu toate că un divorț nu este un capăt de țară pentru nimeni și, cu siguranță, Simona Halep va reuși în viitorul apropiat să-și întemeieze familia mult dorită, constănțeanca se pare că a suferit mai multe dezamăgiri în dragoste pe parcursul timpului.

Una dintre acestea a fost dezvăluită chiar de unul dintre antrenorii săi, care a povestit cum i s-au frânt aripile Simonei, atunci când s-ar fi îndrăgostit de o persoană „nepotrivită”.

Astfel, potrivit confesiunilor primului antrenor al Simonei Halep, campioana României a mai avut în trecut o relație cu Andrei Mlendea, unul dintre primii antrenori ai sportivei, însă tatăl său, Stere Halep, ar intervenit la acea vreme în relația celor doi. Potrivit sursei citate, cei doi erau foate apropiați, iar acest lucru nu era în asentimentul tatălui Simonei, care nu era de acord să aibă relații apropiate cu un antrenor.

”Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu. Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, a povestit primul antrenor al Simonei, Ioan Stan, în urmă cu ceva timp.

Ce a dezvăluit Andrei Mlendea după concedierea sa

Surprins de dezamăgirea trăită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, Andrei Mlendea s-a arătat supărat de modul în care a fost dat afară, fiind de părere că au existat alte preferințe din punct de vedere exclusiv profesional. Acesta nu a adus în discuție niciun moment idila care ar fi existat între el și tenismenă, lăsând de înțeles că a fost vorba de o schimbare de antrenor bazată pe prietenii.

„Modul în care m-a anunţat m-a mâhnit. Nu mă aşteptam să procedeze în felul acesta. Totul s-a făcut cu buna-ştiinţă a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dânsa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal”, afirma acesta cu ceva timp în urmă, potrivit Impact.

În prezent, Andrei Mlendea este un bărbat împlinit, el fiind antrenor federal, conducând în această perioadă delegația echipei de Cupa Davis a României. Mai mult, fostul iubit al SImonei Halep este căsătorit și are doi copii.

După divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, sportiva pare că dorește să bifeze mai multe schimbări în viața sa. La scurt timp după eveniment, campioana României a anunțat pe contul său de Twitter că suferit o intervenție chirurgicală la nas, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme medicale.

 

The post CAPITAL: Simona Halep a ascuns totul! S-a aflat totul despre relația secretă. Stere a intervenit appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă