Cântăreţul Nelu Ploieşteanu a murit, după două săptămâni în stare critică la spital. Artistul se infectase cu coronavirus

1 săptămână in urmă 3

Cântăreţul Nelu Ploieşteanu a murit, noaptea trecută, după ce a petrecut aproape două săptămâni în stare critică la spital. Artistul de 70 de ani avea COVID în formă gravă.

Nelu Ploieşteanu a murit

Nelu Ploieşteanu a murit

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Se pare că a luat virusul în timpul unei petreceri de opt martie, potrivit apropiaţilor săi. Iniţial, acesta a refuzat internarea în spital, însă acest lucru nu a făcut decât să-i agraveze starea. Când a ajuns din nou la medic, avea o saturaţie de oxigen de 50 la sută, iar plămânii afectaţi în proporţie de 70%. A fost internat imediat la Terapie Intensivă.

Nelu Ploieşteanu a fost unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească din România. De asemenea, a apărut în multe spectacole de revistă. Moartea acestuia vine la scurt timp după ce s-a stins şi cântăreaţa Cornelia Catanga. Şi aceasta era infectată cu COVID, însă a ales să se trateze acasă, în loc să meargă la spital.

Ştire în curs de actualizare

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

nelu ploiesteanu coronavirus decese covid coronavirus romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă