Cântărețul Ed Sheeran, prezentat de un club din Anglia: „Am crezut că e o glumă”

2 luni in urmă 14

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021, 10:22 / Actualizat sambata, 07 august 2021 10:31

Cântărețul britanic Ed Sheeran (30 de ani) a fost inclus în lotul echipei Ipswich Town, din League One (a treia ligă engleză).

Renumitul Edward Christopher „Ed” Sheeran a primit numărul 17 din partea clubului, „în semn de mulțumire pentru sprijinul său”. Artistul, care cochetează și cu actoria, este un fan înrăit al „albaștrilor”, precum și un sponsor al tricourilor de joc ale acestora.

Sheeran sponsorizează tricourile pentru prima echipă masculină, respectiv feminină a clubului. 

Ed Sheeran, prezentat de Ipswich Town. A primit numărul 17

„Când Ipswich mi-au spus de planul lor, am crezut că glumesc, dar îmi place la nebunie ideea. Cred că acesta va fi un sezon grozav și sunt onorat să particip la el. Sper că acest număr din lot este doar ceremonial, pentru că vreau să ne văd promovați și asta nu se va întâmpla dacă eu voi juca”, a comentat Sheeran, citat de BBC.

Sâmbătă, cu Morecambe, Ipswich Town începe al treilea său sezon consecutiv în al treilea eșalon al fotbalului din Anglia.

„Este modul nostru de a-i mulțumi pentru sprijin, suntem nerăbdători să-l primim la Portman Road în acest sezon”, a explicat Mark Ashton, directorul executiv de la Ipswich.

Vineri, Ipswich Town a anunțat și împrumutul tânărului atacant englez Louie Barry (18 ani), de la Aston Villa U23.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Christian Eriksen face marele anunț » Când va reveni pe teren

Leo Messi s-ar fi înțeles cu noul club! Semnează pe 2 ani și va avea un salariu de 28,8 milioane de euro

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă