Cântăreții Jon Bon Jovi şi Bryan Adams s-au infectat cu COVID. În ce stare se află

4 săptămâni in urmă 14

Muzicienii Jon Bon Jovi, 59 de ani, şi Bryan Adams, 61 de ani, au fost nevoiți să-și anuleze toate aparițiile publice programate zilele acestea, după ce au fost testați pozitiv la coronavirus. Reprezentanți ai celor doi artiști au anunțat că ei sunt vaccinați împotriva virusului și se simt bine, potrivit Variety și News.ro.

Bryan Adams trebuia să cânte sâmbătă seară împreună cu Christina Aguilera, Mickey Guyton şi H.E.R. la gala Rock and Roll Hall of Fame, în semn de omagiu adus Tinei Turner, inclusă anul acesta în for.

Toți participanţii la eveniment au trebuit să prezinte un rezultat negativ la testul COVID, indiferent dacă au fost vaccinați.

Celebrul cântăreț s-a retras din program în ultimul moment, după ce a fost testat pozitiv la COVID înainte de a ajunge la Cleveland pentru ceremonie. În locul lui, a apărut pe scenă starul country Keith Urban.

Un reprezentant al lui Adams a confirmat că testul artistului a ieşit pozitiv şi că el este complet vaccinat şi nu prezintă simptome.

În același timp, cunoscutul actor și cântăreț Jon Bon Jovi a fost nevoit să îşi anuleze în ultima clipă apariţia şi recitalul de sâmbătă seară din Miami. Un reprezentant al artistului a declarat că a fost testat pozitiv, însă a completat: „Jon este complet vaccinat şi se simte bine”.

Jon Bon Jovi cancels Miami concert. Tested positive for COVID according to staff. ⁦@jonbonjovi⁩ ⁦@wsvnpic.twitter.com/Hrvn7ETEwG

— Jessica Holly (@JhollyW) October 30, 2021

Spectatorii deja se adunaseră la Loews South Beach pentru evenimentul dedicat fanilor, intitulat „Runaway With JBJ”, când li s-a spus că Jon Bon Jovi nu va mai fi prezent.

Nu e prima dată când trupa Bon Jovi este afectată de COVID. Anul trecut, claviaturistul Dave Bryan a fost diagnosticat cu boala.

Foto: Epa

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă