”Cântăreții în sufragerie, fetele cu Zlatan!” Ibrahimovic, acuzat de homofobie de comunitatea gay, după glumele de la Sanremo

1 lună in urmă 2

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Atacanul lui AC Milan este co-prezentator al evenimentului din Liguria, care se desfășoară între 2 și 6 martie.

Ibrahimovic, acuzat de homofobie pentru o glumă la Sanremo: ”Cântăreții în sufragerie, fetele cu Zlatan!”

Galerie Foto

În a treia seară a festivalului, Zlatan a făcut mai multe glume pe care Fabrizio Marrazzo, președintele Partidului Gay din Italia, le încadrează la ”homofobie și discriminare”, potrivit La Repubblica

Întrebat de colegul de scenă, Amadeus, cum ar fi să transmită festivalul de acasă, ”Ibra” a răspuns: ”Cântăreții în sufragerie, fetele cu Zlatan și tu în bucătărie, ca să-mi faci cafea”.

”Și Achille Lauro (n.r. - un artist rap din Italia?)”, a continuat Amadeus exercițiul de imaginație. ”O să-l punem în garaj pe el, ca să aibă grijă de mașini. Hoții nu intră acolo și nu fură dacă e el, pentru că le e teamă”, a replicat suedezul.

Zlatan Ibrahimovic, în 2010, întrebat dacă e gay: ”Adu-o pe soră-ta!”

Fabrizio Marrazzo s-a arătat deranjat de aceste fraze ale fotbalistului. ”Sunt peiorative și machiste”, a zis el.

”În 2010, Ibrahimovic era în Spania și a făcut glume homofobe, când un jurnalist l-a întrebat dacă e gay. I-a răspuns 'Adu-ți sora aici'. Și mai sunt și jignirile rasiste pe care i le-a adresat lui Lukaku”, a adăugat Marazzo.

Publicația La Repubblica notează că, în acest context, organizatorii de la Sanremo ar fi putut să se gândească la alt fotbalist celebru pe scenă și avansează chiar numele legendei Romei, Francesco Totti.

Ibrahimovic a venit la Sanremo pe motocicleta unui necunoscut, în a treia seară a festivalului, după ce a prins pe drum un accident care a blocat traficul. Am oprit un motociclist care era în trecere și l-am rugat să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era suporter al lui AC Milan. Am mers 60 de kilometri pe motocicletă si când am ajuns, era foarte frig”, a povestit suedezul.

Etichete: zlatan ibrahimovic , sanremo , fabrizio marrazzo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă