Cântăreața Rita Ora a încălcat carantina că să dea petrecere de ziua ei și va plăti o amendă grasă

1 lună ago 24

Cântăreaţa britanică regretă acum faptul că a încălcat regulile de izolare impuse în Marea Britanie pentru a da o petrecere de ziua ei de naştere, a informat The Guardian.


Rita Ora a împlinit 30 de ani şi a participat, sâmbătă, 28 noiembrie, la o petrecere într-un restaurant din vestul Londrei.


Rita Ora. Foto: EPA

Cel puțin 30 de invitați au participat la petrecere, într-un eveniment pe care l-a descris inițial drept ”o mică adunare”. Artista a spus că decizia a fost ”un impuls de moment”.


Poliţia metropolitană din Londra a confirmat că agenţi au mers la restauantul Casa Cruz, din Notting Hill, după ce a fost raportată o eventuală încălcare a regulilor de izolare.


Potrivit măsurilor în vigoare, în Anglia, până pe 2 decembrie, oamenii se pot întâlni doar afară. Pub-urile şi restaurantele sunt închise, însă pot face livrări, iar oamenilor le este recomandat să nu interacţioneze cu alţii din afara gospodăriilor.


Rita Ora a anunțat că va plăti voluntar o amendă, însă nu e clar dacă poliția a luat vreo măsură după ce a ajuns la adresa la care avea loc petrecerea.


Amenda pentru încălcarea regulilor poate ajunge și la 10.000 de lire sterline, circa 11.100 de euro.

”Îmi pare foarte rău”


”Îmi pare foarte rău că am încălcat regulile şi, la rândul meu, înţeleg că asta i-a pus pe oameni în pericol. A fost o eroare de judecată gravă şi impardonabilă. Având în vedere restricţiile, am realizat cât de iresponsabile au fost aceste acţiuni şi îmi asum întreaga responsabilitate”, a transmis Rita Ora, într-un comunicat.


Citeşte Articolul Intreg

Powered By Seo Tools