Cântăreața Demi Lovato, primele declarații despre cele trei atacuri cerebrale suferite după o supradoză de droguri, în 2018. „Sunt gata să mă întorc”

2 luni in urmă 2

Demi Lovato a vorbit pentru prima oară despre perioada grea prin care a trecut în 2018. Artista a oferit detalii uimitoare despre viața ei, într-un documentar pe care ea îl va lansa pe YouTube, în martie. Vedeta le-a spus fanilor că în urmă cu 3 ani a fost la un pas de moarte.

Atunci, Demi Lovato a suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri, deși fusese abstinentă şase ani. Ea urmase un tratament pentru dependenţă de alcool şi droguri.

Dem 2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Am avut trei atacuri cerebrale. Am suferit un atac de cord. Medicii mi-au spus că mai aveam cinci până la zece minute”, a spus Demi Lovato în trailerul serialului documentar „Dancing With The Devil” al YouTube, potrivit Associated Press, citat de Mirror, citat de alephnews.ro.

„Încă mă confrunt cu efectele supradozei”, a recunoscut artista în vârstă de 28 de ani. „Sunt gata să mă întorc, să fac ceea ce iubesc.

Adică să fac muzică. Nu-mi trăiesc viața pentru alte persoane, pentru titlurile lor sau comentariile de pe Twitter”, spune Lovato acum.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă