Candidat surpriză la alegerile FRF! Omul care s-a contrat cu Burleanu anunță: „Nu mai are susținerea de acum trei ani! Fotbalul merge tot mai în jos”

1 lună in urmă 1

După ce s-a contract în ultimele zile cu Răzvan Burleanu, pe tema introducerii arbitrajului video în Liga 1, Justin Ștefan se declară nemulțumit de cum este condusă Federația și spune că se gândește să candideze la alegerile din 2022.

„În 2022 vom avea alegeri la FRF. Mă gândesc tot mai serios să particip la alegeri, la anul. Fotbalul românesc merge tot mai jos. Răzvan Burleanu nu mai are susținerea de acum trei ani. Vă asigur că nicio securitate şi nimic din politică nu stă să se ocupe de cine e președinte FRF. Astea sunt prostii ca să sperie oamenii.

Discut şi cu cei din zona fotbalului feminin, care s-au săturat. Fac o analiză şi în perioada următoare voi veni cu detalii.

Nici eu și nici Răzvan Burleanu nu am jucat fotbal. Dar aici e vorba de management. M-am uitat în ultimii ani, iar actorii fotbalului au fost undeva în spate. Aceste dispute ne aduc pe noi în faţă. Fotbalul este despre sportivi”, a spus Justin Ștefan la Look Sport+.

Răzvan Burleanu este la al doilea mandat ca președinte al FRF, după victoriile din 2014, când i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchain, și 2018, când s-a impus în fața lui Ionuț Lupescu.

VIDEO Justin Ștefan, speriat de declarațiile lui Burleanu: „Să nu cumva să ajungem să facem asta”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Râde Europa de noi: războiul LPF vs FRF ajunge la TAS! Alte 5 decizii vitale pentru fotbalul românesc după Adunarea GeneralăVAR unește două cluburi din Liga 1: „FRF coordonează CCA, e normal ca finanțarea să vină de acolo”

Doi frați români au fost executați de un fost comisar de poliție. Ce s-a întâmplat

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă