Când și unde se transferă Erling Haaland. Planul a fost dezvăluit

2 săptămâni in urmă 39

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Transferul lui Erling Haaland nu se va decide în ianuarie

Între timp, jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că transferul nu se va face în această iarnă, în ciuda tuturor zvonurilor.

Motivul ar fi acela că jucătorul de 21 de ani nu s-a hotărât încă la ce echipă și-ar dori să ajungă. Era vorba despre Real Madrid sau Barcelona, însă aceeași sursă susține că nu s-a semnat niciun precontract și că nu există nicio înțelegere, iar deciziile nu se vor lua în ianuarie.

Astfel, este de așteptat ca Haaland să se transfere abia în vară.

Erling Haaland a spus că va juca în Spania

Atacantul și-a petrecut sărbătorile în Marbella (Spania), acolo unde preferă să meargă alături de familie de fiecare dată când are ocazia. Tatăl fotbalistului este îndrăgostit de soarele și de terenurile de golf bine îngrijite din zonă. Tocmai din acest motiv, fostul fotbalist, Alf-Inge Haaland, și-a cumpărat o casă în zonă.

Astfel, Erling Haaland vine des la Marbella. Este locul perfect de recuperare după accidentări. Îi place tot ce ține de loc, iar deseori este surprins de fani prin diferite locuri. Ultima dată, Haaland a fost abordat de fani pe stradă și întrebat undeva va juca în continuare. Acesta le-a transmis: ”Aici voi juca, în Spania!”, a anunțat presa iberică.

  • 150 de milioane de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
Etichete: erling haaland

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă