Când se vor putea vaccina jucătorii echipei naționale. Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

1 lună in urmă 22

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

"Planurile noastre sunt să vaccinăm jucătorii naţionalei până la meciul cu Germania. Deocamdată aşteptăm, e o chestiune de soft pentru a ni se permite ca noi, ca federaţie, să putem crea un cont pe platforma de vaccinare. Team-managerii de la fiecare lot se vor ocupa de programarea jucătorilor şi vor ţine legătura cu ei", a spus Burleanu.

FRF vrea ca toți jucătorii echipei naționale să fie vaccinați la startul preliminariilor pentru CM 2022

Acesta a explicat că jucătorii care evoluează în străinătate vor fi vaccinaţi în România.

"Ne bucurăm că loturile olimpice şi cele naţionale au fost incluse în categoria a doua de vaccinare. Şi că într-o perioadă scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor şi a celor din staff-urile tehnice. Cei din străinătate vor fi vaccinaţi în ţară. Procedura este făcută prin intermediul statului român, deci fiecare persoană trebuie să vină în ţară ca să treacă prin această procedură.

Încercăm să identificăm cu cluburile din străinătate cele mai bune date astfel încât jucătorii români să facă şi vaccinul şi rapelul. Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă priveşte mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul. Din păcate nu fac parte din niciun staff tehnic al unei echipe naţionale şi prin urmare rândul meu va veni pe undeva prin aprilie sau final de martie", a menţionat el.

Răzvan Burleanu: "E doar un act voluntar"

Întrebat dacă sunt şi jucători care nu doresc să se vaccineze, Răzvan Burleanu a răspuns: "Nu ştiu acest lucru, e doar un act voluntar. E doar o oportunitate pe care o avem".

La 20 ianuarie, Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că sportivii din loturile olimpice şi membrii staff-urilor tehnice vor fi vaccinaţi anti-COVID-19 în etapa a doua a campaniei naţionale, care include populaţia cu grad de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale.

Agerpres

Etichete: romania , frf , razvan burleanu , vaccin covid-19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă