Cand se va circula pe lotul 2 al autostrazii Sebes-Turda. Document guvernamental cu detaliile proiectului, facut public

1 lună in urmă 3

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, spune ca se va putea circula pe lotul 2 al autostrazii Sebes-Turda inca din vara anului 2021.

Catalin Drula a transmis mesajul in urma unei interpelari facute de deputatul PNL de Alba, Florin Romanl. Ministrul a mai precizat ca circulatia ar urma sa fie deschisa in luna august 2021. Si tot el a afirmat ca in acest an au fost alocate credite bugetare, aferente anului 2021, in valoare de 176,786.00 mii lei.

CITESTE SI: Cati kilometri de autostrada sunt proiectati in programul de guvernare 2020-2024. O companie noua va fi infiintata special pentru marile proiecte de infrastructura

Autostrada Sebes - Turda a fost impartita in patru loturi si are o lungime de 70 de kilometri. Lotul 2 al acutostrazii are 24,25 kilometri, iar lucrarile au inceput aici pe 2 decembrie 2014. Valoare proiectului este de 549,33 mil, lei fara TVA, iar la acest segment de autostrada lucreaza Asocierea Aktor Tehnical Societe Anonyme (Aktor S.A.) - SC Euro Construct Trading 98 SRL.

CITESTE SI:

Ce se intampla cand apar cheaguri de sange in sistemul circulator. Primele semne clare ca poti suferi de trombofilieRadacinile vrajbei dintre Dinescu si Blandiana - Liiceanu: o nota a Securitatii, scrisorile intelectualilor si puciul USLCati romani vaccinati s-au imbolnavit ulterior de COVIDIntrarea Albaniei ii UE lasa litoralul romanesc "cu ochii-n soare"Cine este Anaser Duduianu, interlopul care i-a jefuit pe manelisti. Este dat in urmarire, dar sfideaza autoritatile pe retelele de socializare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă